Residence

Les Belles Heures

Klank-bad-sessie

In de relax ruimte bevindt zich een bijzondere installatie die uit een 7 tal Chinese gongs bestaat. Er zijn zes chao gongs van verschillende van diameters (van 30 tot 90 cm) en 2 windgongs van 65 en één van 90 cm.

20171210 102643 1 2

Met deze gongs kan men een prachtige klank-bad-sessie ondergaan. De klank-bad-sessie is een bijzondere ervaring door de verschillende oerklanken die de gongs produceren.

Klank bestaat uit trillingen en is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar. Klank heeft een speciale uitwerking op lichaam en geest. Een klankbad is een bijzondere ervaring en heeft vaak een diep ontspannende werking, waarbij de vibratie van de gong voelbaar is in iedere cel.
Het grote aantal harmonische trillingen en de tonen van de gongs zorgen ervoor dat lichaam en geest worden geopend, gereinigd en weer opgeladen met energie waardoor het lichaam weer in balans komt.

Je kunt bij een gongbad enorm genieten van zuivere frequenties en klanken. Je ervaart een zachte innerlijke massage en diepe rust, waardoor je helemaal ontspant.

De sessies worden individueel of maximaal voor 2 personen gegeven.

Vraag Heleen naar meer informatie indien u interesse heeft in een klank-bad-sessie.