Residence

Les Belles Heures

Wellness

Vele gasten verblijven op de Résidence om te ontspannen en te genieten van al het moois wat de Provence heeft te bieden. Er zijn vele mogelijkheden om te kunnen ontspannen, maar wellness draagt wel het meest bij om zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans te komen. Wellness is een samenvoeging van ‘wellbeing’- je goed voelen – en van ‘fitness’- actief bezig zijn met je lichaam, en bevordert het welbevinden.

100 6201 2

Wellness is vooral genieten! Maar het wordt steeds meer ook een levensstijl voor mensen die het moeilijk hebben om in deze hectische tijden te leven. Zij zullen baat hebben om een Wellness Lifestyle na te leven.
Een verblijf in de Provence sluit daar goed bij aan met zijn rijke keuken, de vele verse producten, de prachtige natuur, de zuivere lucht en de vele zon uren.
 
Met het aanbieden van een aantal Wellness mogelijkheden kunnen de gasten sneller tot rust komen en  zich daardoor nog makkelijker en beter ontspannen, waardoor de balans tussen lichaam en geest zich sneller kan herstellen.

De wellness faciliteiten die worden aangeboden betreffen:

- Massage door een professionele masseuse voor ontspanning-, sport-, intuïtieve- of voetzoolreflexmassage.
- Verwarmd zwembad met onderwatermassage jets op diverse hoogtes.
- Klank-bad-sessies door middel van klankschalen en gongs.

Diverse combinaties van bovengenoemde faciliteiten zijn mogelijkheden om het welbevinden te bevorderen. 

 

 logo lbh met kader