Residence

Les Belles Heures

Faciliteiten en activiteiten

Résidence Les Belles Heures biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor een prettig verblijf, hieronder vermelden we enkele hoofdactiviteiten:

- Verwarmd zwembad van 5 bij 12 m en 1,4 m diep staat ter beschikking en ligt in het ZEN gedeelte van de tuin en is omgeven door olijfbomen en kunst en is een rust-stilte zwembad.
duik 4

- Ontmoetingsplek. In de tuin, nabij de fontein,staat de Orangerie met de drie musikanten; een sfeervolle plek waar gasten elkaar kunnen treffen en waar diverse activiteiten plaatsvinden (happy hour, wijnproeverij, 5 in de klok)

musicanten

- De grote eettafel. Deze tafel is geschikt voor 20 personen om gezamelijk onder de olijfbomen gezellig van een maaltijd te genieten.

tafel

Massages. Wekelijks worden door Claudine of Emmanuelle heerlijke ontspanningsmassages gegeven.

- Wijnproeverij, op een leuke en interessante manier zal de Vlaamstalige œnoloog Laurens Deblaere de gasten kennis laten maken met de Côte du Rhône wijnen.
laurence
Zo vertelt hij over o.a. hoe de Rhônewijnen worden gemaakt, hoe de prijs en kwaliteit wordt bepaald, hoe wijn moet worden geproefd. Laurens heeft vele wijnboeren in de omgeving bezocht en heeft daardoor enkele bijzondere wijnen bij elkaar gebracht. Daarnaast heeft hij een aantal bijzondere Côte du Rhône wijnen gemaakt voor de gasten van Résidence Les Belles Heures. De wijnen zijn gemaakt van de beste druiven uit de omgeving. Gedurende de wijnproeverij laat hij verschillende wijnen proeven. 

Happy Hour, alle aanwezige gasten worden wekelijks (vrijblijvend) uitgenodigd voor een drankje en een hapje. Dit gezellig samenzijn biedt de mogelijkheid om de andere gasten te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Fête du Jardin, een gezellig samenzijn aan de grote tafel waar gasten genieten van elkanders gezelschap, gerechten en wijnen.

fete du jardin

 

AANWEZIG:

- Auto uitstapjes; Een informatiemap met tips voor uitstapjes is in elke woning aanwezig. Deze bevat meer dan 45 uitstapjes voor de auto welke binnen 1,5 uur bereikt kunnen worden.
 
- Fiets- en wandelingen zijn uitgestippeld vanaf het vakantiepark.
 
- Internet.  Wifi is gratis. Er zijn verschillende wifi-bereiken

logo lbh met kader

zwembad boerderijverwarmd zwembad

Wellnesswellness

wijnproeverijwijnproeverij

ontmoetingsplekontmoetingsplek

fête du Jardinfête du Jardin

Kunstkunst