Residence

Les Belles Heures

Introductie en plattegrond

Het domein heeft diverse type woningen tot en met 7 personen.

Woning 1; La ferme is de meeste luxe woning op de boerderij met een verwarmd privézwembad, een poolhouse en biedt veel privacy.
Op de eerste etage bevindt zich het hoofdgebouw met een ruime living met keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, wc. Op het grote terras kan genoten worden van het weidse uitzicht.
opp. 90m2, 4 pers, 2 badkamers, 2 slaapkamers, 1 wc, privé verwarmd zwembad, poolhouse
----
 
Wie voor de gezelligheid en sfeer komt kan zich prima vermaken op de boerderij in de woningen nr. 2, 3, 4. Deze woningen bieden een prachtig uitzicht over de grote tuin. 
 
Woning 2 biedt ruimte voor 4 personen en heeft een ruime woonkamer met een grote slaapkamer en een grote badkamer gelegen op de begane grond. Op de eerste etage is er een slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en wc.
opp. 70m2, 4 pers, 2 badkamers, 2 slaapkamers, 2 wc's
 
Woning 3 biedt ruimte voor 4 personen en heeft een grote keuken en woonruimte. De 2 slaapkamers met een eigen douche en wastafel zijn gelegen op de eerste etage. Op iedere verdieping is er een toilet.
opp. 70m2, 4 pers, 2 badkamers, 2 slaapkamers, 2 wc's

Woning 4, geschikt voor 3-4 personen, gevestigd in het 250 jaar oude gedeelte van de boerderij, heeft een kleine living met een luxe keuken en heeft op iedere verdieping een slaapkamer met eigen toilet, wastafel en douche. 
opp 50m2, 3/4 pers, 2 badkamers, 2 slaapkamers, 2 wc's
---
 
Woning 5, is een grote vrijstaande villa voor maximaal 7 personen met 4 slaapkamers en 2 badkamers en eigen wasmachine alles op de begane grond. De woning biedt een fantastisch uitzicht op de grote tuin en heeft een eigen parkeerplaats.
opp 105m2, 7 pers, 2 badkamers, 4 slaapkamers, 2 wc's
---
 
Woning 6 en 7 zijn identiek en hebben ieder een grote tuin, een ruime living met open keuken en twee slaapkamers met eigen douche en wastafel op de begane grond (geschikt voor 4 personen). 
Iedere woning heeft een opp 65m2, 4 pers, 2 badkamers, 2 slaapkamers, 1 wc.
---
 
Alle woningen hebben een airco, uitgebreide keuken met oven, vaatwasser en Chromecast om te streamen (Netflix etc). Alle terrassen liggen op het zuiden.
 
Internet komt via een glasvezelkabel binnen. Wifi is aanwezig in alle woningen, aan het zwembad en in de gemeenschappelijke tuin.
 
Er kan 2 maal per week kosteloos gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke wasmachine. In de woning 1 en 5 is een wasmachine in de woning aanwezig.
 
De parkeerplaatsen zijn beveiligd. Voor de woningen 1, 2,3,4 en 6 en 7 liggen de parkeerplaats achter de boerderij en bieden schaduw. De eigen parkeerplaats bij woning 5 biedt ook schaduw.
 
Het domein is ongeveer 1 hectare groot en biedt daardoor veel privacy. Het park ligt aan de rand van een ruim opgezette woonwijk.
 
Roken is niet toegestaan in de woningen. Voor de boerderij (woning 1-4) geldt dat er ook niet op het terras gerookt mag worden. 
 
Voor de nachtrust van de omwonenden en de aanwezige gasten dient vanaf 22.00 uur met gedempte toon te worden gecommuniceerd.
 
Een bakker, met elke dag vers brood, ligt op 300 meter afstand.
De kleine supermarkt Proxi en de slager liggen op 400 meter afstand.
Restaurant La Belle Etoile is elke middag en avond open (behalve donderdag) en ligt op 150 m afstand. 
Restaurant L'As de Coeur ligt op 1 km en is elke middag (behalve zondag) open. In het hoogseizoen is het restaurant ook 's avonds open.
Vaison la Romaine, 5 km van Roaix, heeft een uitgebreid bureau du tourisme, winkelcentrum, vele restaurants, diverse supermarkten en een ziekenhuis. 
 
Zelf meenemen
- Onderlaken of hoeslaken (90x200), kussensloop (60*60) en dekbedovertrek (1 persoons). Alle bedden zijn 90*200. Afwijkend; woning 1 heeft een 2 persoonsbed van 180*200 en een 2 bedden van 80*200 m. Woning 5 heeft een 2 persoonsbed van 160*200. Woning 4 en 5 hebben een bed van 140*200. 
- Handdoeken, theedoeken

Mogelijkheid om te huren

- Lakenpakket 17,5 Euro pp; Handdoeken (3 stuks) 10 Euro pp; Zwembadhanddoek 8 Euro pp. Keukenlinnenset 
5 Euro; Electrische Plancha 5 Euro/dag.
 
Honden
Helaas worden honden niet meer toegelaten. 

Plattegrond
- Privé is de woning van Heleen en Eric
B is studio 
- SPA is de wellness ruimte voor manuele massages en klank-bad-sessies.

plattegrond domein 2024b

 

logo lbh met kader