Residence

Les Belles Heures

Boerderijkant, Woning 2 - 7

Aan de boerderijkant bevinden zich 6 luxe vakantiewoningen.

De woningen  2, 3 en 4 zijn ondergebracht in de oude boerderij en hebben iedere hun eigen charme en sfeer. Alle woningen zijn 4 persoonswoningen, behalve woning 2 waar 5 personen kunnen verblijven.

Woning 5 is een ruime villa met volledige privacy en is geschikt voor maximaal 8 personen. De privé tuin is ruim 700 m2. Woning 5 ligt ongeveer 50 meter van de boerderij vandaan.

Woning 6 en 7 (beide 4 persoonswoningen) liggen naast elkaar en zijn ook op ongeveer 50 meter van de boerderij gelegen. Deze woningen bieden ook veel privacy.

In alle woningen zijn aanwezig: een vaatwasser, magnetron, oven,koffiezet-apparaat,senseo, waterkoker, staafmixer,koelkast, grote televisie met schotelontvangst van o.a. alle Nederlandse zenders, DVD speler, haardroger, stofzuiger, elektrische verwarming.

Alle bedden zijn seizoen dekbedden (90x200), behalve woning 4 waar op de 2de etage een 2 persoonsbed van 1,4 m is en woning 5 waar een twee persoonsbed van 1.6 m aanwezig is.
 
Aan de boerderijkant wordt veel waarde gehecht aan rust en privacy. Hierdoor zijn de woningen met name geschikt voor koppels en/of families waarvan de kinderen ouder zijn dan 12 jaar. 
Het respecteren van rust is ook van belang om geen overlast te bezorgen voor de omwonenden.
 
Het nieuw aangelegde zwembad, welke vanaf 1 april tot en met 1 november wordt verwarmd, bevindt zich midden tussen de olijfbomen. 
In het zwembad bevindt zich een viertal waterjets om het lichaam te masseren.
 
Klik op de foto's hiernaast voor meer informatie over elke woning.

Woning 1 is de prive woning en wordt niet verhuurd.