Residence

Les Belles Heures

Introductie en plattegrond

Wie voor de gezelligheid en sfeer komt kan zich prima vermaken op de boerderij in de woningen nr. 2, 3, 4. Deze woningen bieden een prachtig uitzicht over de grote tuin.
Woning 2 biedt ruimte voor 5 personen en heeft een ruime woonkamer met een grote slaapkamer en ruime badkamer gelegen op de begane grond. De overige 2 slaapkamers bevinden zich op de eerste etage.
Woning 3 biedt ruimte voor 4 personen en heeft een grote keuken en woonruimte. De 2 slaapkamers met een eigen douche en wastafel zijn gelegen op de eerste etage en op iedere verdieping is er een toilet.
Woning 4, geschikt voor 4 personen, gevestigd in het 250 jaar oude gedeelte van de boerderij, heeft een kleine living met een luxe keuken en heeft op iedere verdieping een slaapkamer met eigen toilet, wastafel en douche.
 
Komt men voor meer privacy, dan zijn de woningen 5 t/m 8 het meest geschikt.
Woning 5 kan de gehele woning worden gehuurd voor maximaal 7 personen met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Als alleen de grote vleugel worden gehuurd is er plaats voor maximaal 5 personen, bestaande uit éen badkamer, drie slaapkamers, alle op de begane grond. Fantastisch uitzicht op de grote tuin.
Woning 6 en 7 hebben ieder twee slaapkamers op de begane grond en is geschikt voor 4 personen. 
Woning 8, Bastide des Anges, is voor 6 personen, de meest ruime en luxe villa op het domein met verwarmd privé zwembad, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 wc's, eigen wasmachine, eigen ingang en parkeerplaats.
 
Alle woningen hebben een uitgebreide keuken met o.a. oven, vaatwasser en Nederlandstalig ontvangst op TV's. 
Er is een wasmachine aanwezig op het domein.
Iedere woning heeft een terras op het zuiden met uitzicht op de tuin waar een hangmat aanwezig is.
Woning 6 is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.
 
Het park is ruim opgezet (ong 1 hectare) en biedt daardoor privacy. Omdat het park in een rustige woonwijk ligt dient men rekening te houden met de nachtrust van de omwonenden.
 
Een bakker, met elke dag vers brood, en een kleine supermarkt en slager liggen op minder dan 400 meter afstand. Een huisarts bevindt zich op 300 m afstand en het dichtst bijzijnde ziekenhuis ligt op 5 km.
 
Zelf meenemen
- Onderlaken of hoeslaken (90x200), kussensloop (60*60) en dekbedovertrek (1 persoons). (In woning 4 is er 2 persoonsbed van 140*200 en in woning 5 een 2 persoonsbed van 160*200)
- Handdoeken, theedoeken

Mogelijkheid om te huren

- Lakenpakket 15 Euro/persoon; Handdoeken (3 stuks) 12 Euro/persoon; Zwembadhanddoek 8 Euro/persoon;
Theedoeken 4 Euro; Electrische Plancha 5 Euro/dag.
 
Honden
Helaas worden honden niet meer toegelaten. 

Plattegrond
lbh 2017 nrs
 

 

logo lbh met kader

De Woningen