Residence

Les Belles Heures

ZOOVER AWARD       beste vakantiepark in de Provence!

Résidence Les Belles Heures is als 2de geëindigd als meest gewaardeerde vakantiepark in Frankrijk en als beste vakantiepark in de Provence.

Met deze uitslag hebben we een Zoover Award 2016 Orange gewonnen!
ZOOVER AWARD 2016
 

We willen de gasten die zo positief op ons hebben gestemd en daarbij vaak een mooie recensie hebben achtergelaten, hartelijk danken voor hun bijdrage.

Maar we danken ook de vele mensen (klussers, beheerders, kunstenaars) die ons hebben geholpen om van Résidence Les Belles Heures een vakantieparadijs te maken. Zonder hun hadden we deze prijs nooit ontvangen.

Wat is ZOOVER

Zoover richt zich vooral op de Nederlandstalige consument, maar heeft daarbuiten ook sites in 25 landen. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover het best bezochte vakantieplatform in de Benelux.

Zoover bevat meer dan 3.2 miljoen beoordelingen en meer dan 400.000 accommodaties van meer dan 45.000 bestemmingen in de wereld. Zoover is hét online platform op het gebied van vakantie en vrije tijd dat consument en markt bij elkaar brengt. Maandelijks raadplegen miljoenen bezoekers Zoover voor beoordelingen en het beste vakantieaanbod. Het platform helpt bij de zoektocht naar het leukste land of die schitterende stad met dat heerlijke hotel of mooie museum.

Bezoekers van Zoover houden van zekerheid. Ze vergelijken online en maken bij het kiezen en beleven van hun vakantie graag gebruik van de mening van anderen. 90% van de vakantiegangers checkt beoordelingen voordat ze een vakantie boeken. 60% van onze bezoekers geeft aan dat ze veel waarde hechten aan eigenaren reacties. Het reageren op beoordelingen is dé manier om aan te tonen dat u de mening van uw gasten waardeert.

 

Welkom

zwembad boerderij

Nieuws

Veranderingen aan het park in 2018

Lees meer...

ZOOVER AWARD       beste vakantiepark in de Provence!

Lees meer...

 BESCHIKBAARHEID