Residence

Les Belles Heures

GOUDEN ZOOVER AWARD 2017

Résidence Les Belles Heures wint een Gouden Zoover Award!  zoover award gold 2017 LBH onderOp de vakantiebeurs in Utrecht zijn op 10 januari de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt en heeft Résidence Les belles Heures de gouden Zoover Award ontvangen.

Vorig jaar waren we op 2de plek geëindigd als best gewaardeerd vakantiepark in Frankrijk en kregen we de Orange Zoover Award. We waren al uiterst tevreden met deze waardering, maar dit jaar op de hoogste plek overtreft al onze verwachtingen. We zijn zeer blij en ook trots op de Gouden Award.

Gedurende het jaar 2017 zijn er door onze gasten 53 reviews geschreven met een gemiddelde waardering van 9,6.

We doen ons uiterste best om de gasten naar hun zin te maken en goede service en kwaliteit aan te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

We willen de gasten die zo positief op ons hebben gestemd en daarbij mooie recensies hebben achtergelaten, hartelijk danken voor hun bijdrage.

We zullen onder de gasten die in 2017 een review hebben geschreven op Zoover en andere media, een gratis verblijf voor 2 personen voor een week (voor- of najaar), een wellnessbon en 10 Côte & Provence jaarabonnementen verloten.

We danken ook de vele mensen (klussers, beheerders, kunstenaars) die ons hebben geholpen om van Résidence Les Belles Heures een vakantieparadijs te maken. Zonder hun hadden we deze prijs nooit ontvangen.

 

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen.

 
 

Welkom

zwembad boerderij

Nieuws

 BESCHIKBAARHEID

Lees meer...

GOUDEN ZOOVER AWARD 2017

Lees meer...

Leuk krantbericht over Heleen

Lees meer...