Residence

Les Belles Heures

Huisregels

Om te zorgen dat u en de aanwezige gasten een fijne vakantie ervaren, willen we graag duidelijkheid geven over de huisregels en huurvoorwaarde. De regels zijn voor alle partijen van belang met name voor die zeldzame situaties, die een probleem of een onveilige situatie kunnen veroorzaken, en die door het naleven van onderstaande regels kunnen worden voorkomen.

Tijden van aankomst is vanaf 16.00 uur. Dit vanwege onderhoudswerkzaamheden en om de woningen te kunnen schoonmaken. Wij kunnen de aankomende gasten op een gezellige manier te ontvangen.

Bezoekers: Vanwege de brandvoorschriften, moet wij op de hoogte zijn van de op het park aanwezige gasten. Mocht u bezoekers krijgen dan verzoeken wij u dit vooraf aan ons door te geven. Overnachting en/of gebruik maken van de voorzieningen (zwembad) is niet toegestaan.

Onder- en doorverhuur zijn nadrukkelijk verboden.

Het verplaatsen van kasten, bedden, meubelen, evenals geluids- of televisieapparatuur of het mee naar buiten nemen van deze, is niet toegestaan.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Parkeren: Dit mag alleen maar op de daarvoor bestemde plaatsen. Uitsluitend om uw auto te (ont-) laden kunt u even het terrein oprijden. Parkeer uw auto op de voorziene parkeerplaats.

Tenten, campers: Verblijf van camper en/of caravan, tent op het terrein is vanwege veiligheidsreden niet toegestaan.

BBQ: Een barbecue op basis van hout of houtskool is niet toegestaan.

Roken: In de woning is roken niet toegestaan. De terassen van de woning 2, 3 en 4 zijn eveneeens rookvrij om rookhinderen voor de buren te voorkomen. 

Huisvuil: Er is een gemeenteverordening om het huisvuil  te scheiden. Plastic materialen, glas en papier dienen in aparte containers gegooid te worden. 

De nachtrustperiode is tussen 22.00 uur en 8.00 uur. Wij vragen u om dan met gedempte toon te spreken.

Het zwembad is in de zomer open van 9.00 uur tot 20.00 uur en in het voor en najaar van 10.00-18.00 uur.. Het betreft een rust-stilte zwembad zwembad. Het is niet toegestaan om etenswaren aan het zwembad te nuttigen (Hygiëne). Kinderen tot 12 jaar mogen alleen onder toezicht van ouders van het zwembad gebruik maken, zwemdiploma´s zijn niet relevant in dit verband. Douchen voor het zwemmen is verplicht. Om de rust van de aanwezige gasten te garanderen is duiken, gebruik van luchtbedden en plonzen niet toegestaan.

Teruggave woning. Op de dag van vertrek (of bij vroeg vertrek ’s avonds) vragen we u uw vakantiewoning op de aangegeven tijd ontruimd te hebben en hem opgeruimd en bezemschoon achter te laten. Denkt u aan de keuken inventarisatie, pannen, eet- en drinkgerief, oven, koelkast en magnetron, dat deze schoon zijn? In het geval het huis niet volgens de regels wordt opgeleverd, zullen de daarvoor gemaakte schoonmaakkosten via de borg worden verrekend.

Mochten we op het moment van uw vertrek niet aanwezig zijn, dan kunt u de sleutels op de deur laten zitten.

Fietsenopslag. Het is niet toegestaan om fietsen in de woning neer te zetten. U kunt de fiets onder de veranda plaatsen of gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenopslag.

Schade. Mocht u na aankomst in de woning een schade of tekortkoming ontdekken, maakt u ons er dan direct opmerkzaam op. Indien tijdens uw verblijf schade of tekortkomingen ontstaan, laat het ons dan zo snel mogelijk. Eventuele acties kunnen dan direct genomen worden.

Veiligheid. Sluit goed de ramen, deuren en luiken van de woningen om mogelijk diefstal tegen te gaan. Laat zeker geen kostbare spullen achter in de auto.

Tijden van vertrek is voor 9.30 uur. Dit vanwege onderhoudswerkzaamheden en om de woningen te kunnen schoonmaken.

Aansprakelijkheid verhuurder: de verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade, welke is ontstaan tijdens het verblijf in zijn woning.

Verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren. Bij ernstige overtreding van de regels heeft de beheerder het recht om de huurder de toegang tot de woning te ontzeggen.

Borg. Wanneer de vakantiewoning, schoon, compleet en onbeschadigd is achtergelaten, wordt de borg teruggegeven. Echter wanneer blijkt dat de woning incompleet, niet schoon en met schade wordt opgeleverd, worden de extra kosten verrekend met de waarborgsom.

Indien deze huisregels niet worden gerespecteerd heeft de beheerder/eigenaar de bevoegdheid om de betrokken personen daarop aan te spreken en indien naar zijn/haar oordeel noodzakelijk de toegang tot de voorziening en/of het complex te ontzeggen, zonder dat er achteraf enige restitutie plaatsvindt.